Jälleen on kulttuurimatkailtu, kulutettu moottoritien pintaa ja hotellin valkoisia pyyhkeitä. Alkoholijuomia on kenties myös nautittu, ei kuitenkaan ämpäristä. Jälkipolvien onneksi kulttuurimatkalaisten öisinä tunteina käymistä, lähes häikäilemätöntä neroutta huokuneista keskusteluista on säilynyt muistiin kirjattuna seuraava fragmentti:

- Mun kaverin isäpuolen nimi on Jassi.
- Sijaitseeko sekin globaalisti?
- Kukapa meistä ei silloin tällöin sijaitsisi globaalisti?

Kiihkeän yön seurauksena Kulttuuriaasin valaistunut alitajunta ryhtyi myös uudistamaan suomea runouden kielenä, ja tarjoili Aasin uneen pienimuotoisen lyriikan helmen, jonka tässä haluan jakaa kanssanne, rakkaat lukijat:

"
Värjösi jo särämää,
kuin eilinen
moottoritieksien
lunta.
"

Ah, ja toki, vielä hieman visuaalista ilotulitusta.
Alla olevassa kuvassa suosittu blogipersoona antautuu Tamperelaisen ammattikoululaisen kivipestyssä syleilyssä:


186941.jpg
Ylläpidon huomautus: Pirtelöbaarissa käy myös alakoulu- ja leikki-ikäisiä asiakkaita, minkä vuoksi vulgäärit sisällöt korvataan luontokuvilla.

Väsyneenä kotimatkalaisena junassa Tampereen ja Toijalan välillä kuvasin matkaa ja maisemaa, ja kuvista vaikutti tulevan eri hienoja. Kamera kuitenkin tilttasi Toijalan tietämillä ja vaikuttaa siltä, että muistikortilta ei saa enää mitään ulos. Harmittaa ihan munasti. Kuvasarjalle oli jo nimikin valmiina. Nimittäin: "Ja Toijalasta tulleita. Impressionistista maisemakuvausta tämän vuosituhannen syyspäivänä."

Mutta ei sitten. Taidan mököttää kameralle pari päivää.